fOLLoWeRs YaNg CoMeY

Wednesday, March 23, 2011

Aku tido mati smalam...ngeh ngeh....

assalamualaikum....tau ark knpa aku kata aku tido mati smalam....
cerita dy mcm ni...smalam aku tido lbih kurang pkol 10.30 gitu lah...
pastu x pa la....pagi td mcm biasa la aku bgn pkol 6....
bgn mndi smayang sarapan smua ckup...then ayh aku nk anta pergi skolah la...

so bila aku naik jer keta abg aku ikot skali...x pernah2 dy ikot ayh aku 
bila nk anta aku p skolah...aku pon heran lah jugak kan...tapi aku diam jer..
rupa2nya ayh aku nk anta dy pergi kt petronas ambik keta kt sana...
aku heran lgi skali la...then aku tnya ayh aku.......
''napa angah letak keta kt petronas ni..."pastu ayh aku kata..
"la...hang x tau ka smalam banjir....smpai pkol 1 pon owg smua x tido lagi..
dok risau takot banjir terok..."

aku pon terkjut gak la....aku tido pnya sdap jah smalam smpai x 
sdar yg smalam taman aku banjir....nampak sgt tido mati....terok btol aku ni...
hari ni pon aku risau la....hujan x berhenti....klu mlm ni banjir jgak...
aku x tido rasanya...klu aku tido...hurm....tido mampos la nmpaknya...
smpai x sdar apa yg jadi...tp banjir smalam x la trok sgt...
mak aku ckp air naik smpai jalan depan rumah jah...

k la...2 jah aku nk share....btw,congrate kpd sapa yg berjaya dlm SPM..
doakn aku erk untok SPM 2012...

Monday, March 21, 2011

AKu jamin semua org akn tgok video ni lbih dri skali...

sbnarnya aku pon tgk lbih dri skali  jgak msa mula2....cousin aku share kt fb...
so juz tgok jah btol ka x apa yg aku ckp....msti tgok lbih dri skali pnya...
ngeeee.....ngeh ngeh ngeh...




Saturday, March 12, 2011

HoLiDaY AgAiN...

assalamualaikum...w.b.t.
akhirnya dpt jgak aku hupdate belog aku ni....dh bersawang der...
yala...sblom ni aku ada test...so nk tgk lappy ni pon takut....
gila kau....tension aku dbuatnya...dsbbkn aku takut tgk lappy aku ni...
aku pon simpan lah lappy aku dlm almari...so x nmpak la...

tapi skarang aku nk rest ckup2....walaupon cuti juz sminggu....
best kn dpt cuti...ayh aku ckp nk pegi cameron hari isnin ni...
tp dh pegi dh last year...x la best sgt...tp dh org nk bawak...
pegi je la slagi boleh ikut...mcm PACIK ckp...pegi ja
slagi org bawak...bila dh besar nnt bwh tanggungan org lain dh...
ngeh ngeh ngeh....

apa pling best skali ialah.....esok x da 2syen....oh yeah...
suka suka suka....bley tgok ulangan awan dania...
ritu x tgok beb sbb kna study...suka la cita 2....season 1 jah aku x tgok
sbb masa 2 aku dok hostel...x leh tgok lah...aku mula tgk cita ni
masa season 2....best gila der...sbb aku suka scha 2...

k la....chop....sblom 2 aku nk ckp aku takot bila dpt tau pasal 
tsunami kt jepun 2....terok kn...????dunia dh akhir zaman....mcm2 bencana Allah bg...
astagfirullahalazimmmmmmmmm.....k la...chau chin chau...
salam....domo domo domo...aku suka kau...chumil beb...


Thursday, March 3, 2011

AdIk MaKiN MeMbEsAr....

erm.....kejap jah adik besar....adik yg aku mksudkn ni my beloved cousin lah...
2 tahon 5 bulan dh....so...kaklang nk igt balik msa adik kcik dlu...
bnyk video msa adik kcik2 dlu tau....ni hah tgk....


masa ni dy bru 5 bulan gitu....x bapa igt lah...tgk ja lah
video

ni plak masa umo dy 6 atau 7 bulan gitu la....
video

yg ni best...cousin dy wat bubling....dy pon nk wat jgak,tp x reti...
pas2 nk nangis la kn....then dy ckp "ajaq arr" ....akhirnya bersembur air liur...
klu x reti...wat la cara x reti....syg oiiii.....
video


tu smua bwah umo setahon ....ni yg latest lah...dy ni suka sgt
nyanyi lagu insyaAllah....smua lagu maher zain dy suka...
tgok la mcm mna dy nyanyi....hihihihi
video


ermmm...2 ja lah untuk post kali ni....adik...kaklang sayang adik sgt2...
bila lah nk jmpa adik....rindu ni....huarggghhhh....ngantok lah....
nite smua....basoh kaki tau....