fOLLoWeRs YaNg CoMeY

Monday, July 22, 2013

Apa ada dalam handbag?

Assalamualaikum...

yeah terasa lama sangat tak mengupdate blog aku yang tak terurus ni. well, tambah2 lagi di bulan puasa ni, masyaAllah punya la malas nak update kan.. orait, semua orang memang dah tahu pon yang orang perempuan ni kalau keluar memana ada ja nak usung itu, usung ini.. kalau boleh barang satu bilik tu dia nak bawak. so orang perempuan ni dia memerlukan handbag untuk simpan semua benda alah tu.. same like me, aku pon memerlukan handbag tapi tak la banyak sangat barang yang ada.. apa yang ada erk dalam handbag aku? lain orang lain citarasa dia.. cekidaut !!


 okay, ni purse.. kalau tak tau ni benda apa saja sangat la.. benda ni memang penting la sebab segala mende ada dalam ni. ic, lesen etc..kalau takde ic nanti orang ingat aku ni bibik la pulak kan..


 yang kat atas ni pulak terang lagi bersuluh, EYE MO.. wooo, benda ni amatlah diperlukan sebab aku selalu rasa tak selesa or letih bahagian mata...so eye mo ni sangatlah membantu tatkala diperlukan.. acewaahhh


 tisu... perlu jugak as a girl.. biasa la orang perempuan kan


 haa, minyak Cap Kapak...wooohooo, memang dari sekolah lagi minyak ni harus ada dalam kotak pensil aku, and kawan aku pon dah tau sangat yang aku ni pembekal minyak cap kapak.. so haruslah wajib dia ada dalam handbag aku..


 losyen ni jarang sangat aku bawak sebab besar sangat.. tapi kekadang tu bawak jugak


 aku tak sure benda kat atas ni orang panggil "sepit kuku" or "kepit kuku" . konfius dah aku sebenarnya.. sepit @ kepit kuku ni sentiasa ada la untuk adjust kuku aku yang tercacat ke hape ke...


 handphone.. macam nyawa dah handphone ni.. bagaikan isi denagn kuku... you see? screenlock wallpaper aku gambo Saif, kau hado??? Saif super duper cute


 aku ni bukannya jenis suka makeup bagai.. rimas dan menyusahkan.. just tempek bedak sikit je.. natural beauty gitu. hehe.. bedak ni perlu la bila singgah solat kat mana2, mesti muka suci ja kena wuduk kan, so habis la bedak kat muka aku ni di remove oleh wuduk tu.. nak cover balik kata kau, tempek la sikit bedak ni.. simple je iollss... haha


kipas ni kawan aku yang bagi masa bufday dulu... memang aku bawak kemana saja.. kalau panas bole guna...


chewing gum... wow, dah obses sangat dengan chewing gum.. untuk nafas yang lebih segar.. dah macam lembu dah aku rasa sebab asyik mengunyah.. well, feberet kot !!


so itu ja lah kot for this entry...btw thankz for reading and salam ramadhan buat semua muslim ...

2 comments:

  1. amboi byk nyerrr



    p/s nak jemput tuan blog join GA anjuran sy... ;-)

    ReplyDelete